Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 19/08/2019
Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο ενός πρώην μοντέλου Playboy που πνίγηκε και πέθανε αφότου είχε υποβληθεί σε αποτοξίνωση. 

[custom:google-ads]

Η 29χρονη Τζάνα Ρασκάζοβα, που εκτός από μοντέλο ήταν και δημοφιλής DJ στη Ρωσία, κατέρρευσε και πέθανε στο σπίτι της στην Μόσχα, σύμφωνα με έναν φίλο της που ήταν μαζί της εκείνη την στιγμή. 
 
Το πρώην μοντέλο ήταν και διάσημη DJ στην Ρωσία

 

Ο φίλος της, με το όνομα Αλεξάντερ, δήλωσε ότι ο ειδικός που της έκανε αποτοξίνωση στο σπίτι της, ίσως και να μην γνώριζε πως ακολουθούσε μια ξεχωριστή φαρμακευτική αγωγή. 
 
Μετά τα έξαλλα πάρτι, έκανε αποτοξίνωση στο σπίτι της με την βοήθεια ειδικού
Ωστόσο, τα ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πρώην μοντέλο πάρταρε για «αρκετές ημέρες» και μετά κάλεσε έναν γιατρό από την ιδιωτική της κλινική για να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να της κάνει μια θεραπεία. Ο Αλεξάντερ είπε πως το πρώην μοντέλο Playboy, στην συνέχεια κοιμήθηκε. Ο γιατρός έφυγε αλλά είπε σε αυτόν και μια άλλη φίλη τους να μην αφήσουν την Τζάνα μόνη της στο σπίτι. 
 
ΜΟντέλο επάνω σε φουσκωτό κύκνο σε πισίνα
 
Ένας φίλος της όμως είδε ότι ανέπνεε με δυσκολία την ώρα που κοιμόταν
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Moskovsky Komsomolets», ο Αλεξάντερ την ξύπνησε λίγο αργότερα, διαπιστώνοντας πως «ανέπνεε με έναν πολύ περίεργο τρόπο».
 
Το μοντέλο σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα αλλά άρχισε να πνίγεται και τελικά πέθανε μπροστά στους φίλους της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, αλλά το ιατρικό προσωπικό δεν μπόρεσε να την σώσει. 
 
 
Έρευνα διέταξαν οι Αρχές για τον θάνατο του μοντέλου
Τα ρωσικά δημοσιεύματα λένε πως οι γιατροί φοβούνται ότι πως ένα «φάρμακο που δεν συμβάδιζε με την θεραπεία της» μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό της. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στο θάνατό της.
 
Να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο μοντέλο πεθαίνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Πριν από έναν χρόνο, είχε γίνει θέμα στα διεθνή μέσα, ο θάνατος ενός μοντέλου από την Αυστραλία σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά. 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis