Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:46 | 11/01/2018

Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία του 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα.

Ο 55χρονος Γερμανός υπήκοος διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας. Το θύμα βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που διαμένει στην Σκάλα Αταλάντης.

Μάλιστα η τελευταία δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες κι ότι ετοιμαζόταν να καταγγείλει την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Το πτώμα του βρέθηκε 300 περίπου μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα. Είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το πτώμα του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας, στοιχείο που δείχνει ότι είχε πυροβοληθεί πριν από αρκετές ώρες. Οι έμπειροι αστυνομικοί υπολογίζουν νωρίς το πρωί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος έχει πυροβοληθεί πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τα σκάγια που ήταν 6άρια, να βγουν από τη θωρακική χώρα, αλλά κάποια από αυτά να τον χτυπήσουν και στο κεφάλι. Μέσα στο ελαιώνα γίνεται χαμός από σκάγια αφού είναι κυνηγότοπος.

Το όπλο του άτυχου άνδρα, που όλα δείχνουν ότι είχε πάει για κυνήγι, μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε πουθενά, ούτε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν ψάξει. Επίσης επάνω στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα.

Στην περιοχή της Αρκίτσας όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθεί οτιδήποτε δεν αποκλείεται ο 55χρονος να έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα οι δράστες να τον σκότωσαν με το δικό του όπλο.

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρεται στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας, όπου οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού θα το κάνουν φύλλο και φτερό.

Στο σημείο ττου εγκλήματος βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, της Ασφάλειας Λαμίας και του ΑΤ Αταλάντης, καθώς και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα, που διεξάγουν την έρευνα.

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis