Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:30 | 06/07/2019

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στα οποία αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί, αλλά και η οικογένεια του 28χρονου, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του στη Θήβα, με μια μαχαιριά στην καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το όπλο του εγκλήματος, ένα κρητικό μαχαίρι, βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μια κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού, ενώ ο νεαρός βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από τον πατέρα του, ο οποίος έντρομος άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το συμβάν περίπου στις 06:00 τα ξημερώματα από τον πατέρα του 28χρονου, ο οποίος τους είπε ότι το παιδί του προσπάθησε να αυτοκτονήσει και έχει σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
[custom:google-ads]
Αμέσως περιπολικά έφτασαν στο σημείο και όπως καταγγέλλει ο θείος του θύματος, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο θείος μάλιστα υποστηρίζει ότι αποκλείεται ο 28χρονος να θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.

«Θα ήθελε να αυτοκτονήσει και μετά θα έπλενε το μαχαίρι και θα το έβαζε μέσα σε μια κατσαρόλα. Δεν πιστεύω ότι το έκανε μόνος του, άλλωστε ψάχνουν και το αυτοκίνητό του», είπε στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Πρόσθεσε ακόμα πως ήταν ένα δραστήριο παιδί, είχε την εργασία του και δεν είχε δείξει ότι μπορεί κάτι να τον απασχολεί.

Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι του νεαρού. Ο πατέρας του βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και δίνει κατάθεση και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ.

 

Πηγή: cnn.gr

 


Δείτε στο Policenet.gr: Συνελήφθησαν 6 μέλη εγκληματικής οργάνωση - Αστυνομική επιχείρηση με 9 κατ' οίκον έρευνες


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis