Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:00 | 21/05/2017

Ανοιχτός παραμένει ο αστυνομικός φάκελος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 38χρονος στη Ν. Ιωνία βρήκε τραγικό θάνατο σε μονοκατοικία της οδού Δημοκρατίας το Σάββατο αργά το απόγευμα.

Ο θάνατος του 38χρονου, Β.Π., διαζευγμένου και πατέρα δύο παιδιών, προκάλεσε σοκ στη γειτονιά της Νέας Ιωνίας. Στο σημείο άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Απέκλεισαν τη μονοκατοικία για την έναρξη ερευνών στο εσωτερικό της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε από το σημείο, όταν διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ήταν νεκρός.

Η μητέρα με την οποία διέμενε το τελευταίο διάστημα ο 38χρονος έσπευσε αμέσως και λίγο αργότερα της επετράπη –μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αστυνομικών ερευνών- να εισέλθει στη μονοκατοικία.

Μέσα στο θρήνο της, για αρκετή ώρα, η μητέρα φώναζε για «αυτό που έκαναν στο παιδί της». Συχνά ανέφερε εκείνους που τον «έφαγαν» και ζητούσε να συλληφθούν οι υπεύθυνοι.

Παρά τα όσα με μεγάλη ένταση ακούστηκαν στη γειτονιά, ο θάνατος του 38χρονου παραμένει μυστήριο προς το παρόν και φως αναμένεται από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, αλλά και τις τοξικολογικές αναλύσεων (η έκδοσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και το τρίμηνο).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε κάτι περίεργο στο σπίτι, αν και αρχικά ερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Πηγές ανέφεραν ότι δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο. Γι’ αυτό τον λόγο, τις έρευνες έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, ο διοικητής του οποίου μετέβη στη μονοκατοικία.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, στο μεταξύ, ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή δύο ατόμων, τα οποία βρίσκονταν την ώρα του μοιραίου στο σπίτι.

Στο Τμήμα προκειμένου να καταθέσουν μετέβησαν η μητέρα, καθώς και η αδερφή του 38χρονου άτυχου άντρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα τραγωδία έρχεται μια μέρα μετά από την αυτοκτονία 50χρονης δασκαλας στην ίδια περιοχή.

Πηγή: taxydromos, e-volos

mononews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis