Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:50 | 21/11/2019

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη και στη δομή φιλοξενίας προσφύγων των Διαβατών.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr  ο ανώτερος πολιτικά προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας, στη fast tracκ επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη κατάφερε να “διαφύγει” της προσοχής των δημοσιογράφων και να μεταβεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο κ.Χρυσοχοΐδης ενημερώθηκε για τις συνθήκες φιλοξενίας της δομής αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ απάντησε “διακριτικά” σε ερωτήματα για το νέο σχέδιο μετεγκατάστασης των μεταναστών που σκοπεύει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση.

[custom:google-ads]

“Στο επίκεντρο τα μέτρα ασφαλείας για Γρηγορόπουλο”

Να σημειωθεί, ότι ο υπουργός είχε μπαράζ επαφών και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες της πόλης όπως έγινε γνωστό και από τα Μ.Μ.Ε, όμως αυτό το οποίο αποτελεί στοίχημα για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, είναι τα μέτρα ασφάλειας για την επέτειο θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σε μια εξ’αυτών ο κ.Χρυσοχοΐδης είχε στενό τετ-ατετ με ανώτατο υπηρεσιακό στέλεχος της Γ.Α.Δ.Θ. όπου του μετέφερε το μήνυμα “Καλύτερα από το Πολυτεχνείο, με περισσότερη προσοχή”.

Όπως μαθαίνει το Securitynews.gr οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες των επιχειρησιακών σχεδίων εν’όψη “Γρηγορόπουλου”, με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας να φανερώνουν την ανησυχία τους για τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πηγή: Securitynews.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρουβίκωνας: «Αιτία πολέμου» το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για τις καταλήψεις


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis