Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 21/06/2017

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού της Μυτιλήνης από την είδηση ότι ένας 33χρονος από το Μπαγκλαντές ασέλγησε σε βάρος μία ανήλικης.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr o 33χρονος κατηγορείται ότι παρέσυρε από το Πάρκο της Αγίας Ειρήνης όπου έπαιζε στην παιδική χαρά σε απόμερο χώρο του πάρκινγκ Μυτιλήνης το ανήλικο κοριτσάκι και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις επάνω της.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανήλικο κοριτσάκι φέρεται να έχει και κάποια μικροπροβλήματα νοητικής στέρησης.

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο αναγνώρισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου το φερόμενο ως δράστη.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, μέχρι που θα έφτανε ο 33χρονος μετανάστης, ο οποίος είναι μικροπωλητής και παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του, ο οποίος μαζί με άλλους συνεργάτες προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 περίπου το βράδυ της Δευτέρας (19/6/2017), ενώ σήμερα ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, για να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες του αποδίδονται.


Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis