Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:01 | 19/10/2017

Μόλις ένας αστυνομικός αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων για τις φετινές συμπληρωματικές μεταθέσεις της ΕΛ.ΑΣ..

Η εξέλιξη αυτή όπως είναι φυσικό προκαλεί έντονη απογοήτευση στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου που καταγράφει πάνω από 40 κενές οργανικές θέσεις στο νησί μας, στο οποίο ειδικά φέτος αντιμετώπισε σωρεία σοβαρών περιστατικών που έχουν να κάνουν με την έξαρση της εγκληματικότητας.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων οι έκτακτες μεταθέσεις εκτελούνται τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου  και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου θα ενισχυθεί με έναν μόνο αστυφύλακα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μια γενικευμένη δυσαρέσκεια σε όλες τις νησιωτικές και περιοχές της επαρχίας για το γεγονός ότι αποφασίστηκαν μεταθέσεις με το «σταγονόμετρο».

Το νησί μας που κατά γενική ομολογία πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια των τελευταίων ετών και η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των φορέων του νησιού. 

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Πηγή: www.ermisnews.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis