Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:04 | 03/03/2015

Είναι το γηραιότερο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ιστορία, όπως επίσης είναι και μια από τις πιο ποθητές γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την οθόνη.

Η 50χρονη Μόνικα Μπελούτσι δεν είναι μόνο μεγαλύτερη όλων των προηγούμενων κοριτσιών του Τζέιμς Μποντ, είναι μεγαλύτερη και από τον ίδιο τον Τζέιμς Μποντ, τον οποίο σήμερα υποδύεται ο 46χρονος Ντάνιελ Κρεγκ. Ε... και;

 

 

 

 

Οπως εξηγεί η ίδια, σε συνέντευξή της στο Loaded, η συμμετοχή της στη νέα ταινία του διάσημου κατασκόπου με τίτλο Spectre δεν συνεπάγεται ότι υιοθετεί και τον τίτλο «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ». Αντιθέτως, πρόκειται να φέρει ένα νέο αέρα στη γοητευτική ιστορία των κατακτήσεων του θρυλικού πράκτορα:«Αντί να υποδυθώ ένα κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, λόγω της ωριμότητάς μου θα παίξω μια γυναίκα του Τζέιμς Μποντ».

Στο παρελθόν είχε διεκδικήσει ρόλο ενός από τα κορίτσια του. Ηταν το 1997, όταν έκανε οντισιόν για την ταινία «Tomorrow never dies», όμως τελικά επιλέχτηκε η Τέρι Χάτσερ -η οποία υπήρξε επίσης και κορίτσι του Σούπερμαν, πολύ πριν γίνει... Νοικοκυρά σε απόγνωση.

 

 

 

 

Η Μπελούτσι δεν μπορεί βεβαίως να πει λεπτομέρειες για τη νέα ταινία, πέρα από το όνομα της ηρωίδας που θα υποδυθεί, που είναι Λουτσία Σκιάρα.

Αγαπημένος της, Τζέιμς Μποντ, όπως λέει, είναι ο Σον Κόνερι, όμως τρέφει τα καλύτερα των αισθημάτων για τον συμπρωταγωνιστή της, Ντάνιελ Κρεγκ«Είναι δυνατός, μυστηριώδης, σέξι και ο τέλειος Αγγλος τζέντλεμαν» δηλώνει. «Είναι τέλειος για τον συγκεκριμένο ρόλο. Για μας τους Ιταλούς, ο Τζέιμς Μποντ είναι ο ιδανικός άντρας...».

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis