Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 14/03/2017

Η θρασύτατη ληστεία πριν λίγες μέρες σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τους φόβους και τις ανησυχίες μας όσον αφορά τις διαστάσεις που έχει λάβει η εγκληματικότητα στην ξεχασμένη από τους υπεύθυνους Δυτική Αττική.

          Ο επαγγελματισμός, η ψυχραιμία και η άμεση επέμβαση των αστυνομικών ήταν τα στοιχεία που απέτρεψαν στο να θρηνήσουμε θύματα είτε αστυνομικούς είτε πολίτες, με καθοριστική τη συμβολή των δύο συναδέλφων της Δυτικής Αττικής, του Α.Τ. Αχαρνών και του Τ.Α. Καματερού, στην απελευθέρωση της ομήρου και την εξουδετέρωση του δράστη, οι οποίοι και εισήλθαν στο εν λόγω κατάστημα με κίνδυνο της ζωής τους.

          Τα σχέδια αντιμετώπισης της εγκληματικότητας που εξαγγέλονται μετά από κάθε εγκληματική ενέργεια που παίρνει δημοσιότητα μένουν μόνο στα χαρτιά.

Γιατί άραγε;

Οι πολίτες στη Δυτική Αττική, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στη Δυτική Αττική, είναι μήπως δευτέρας κατηγορίας, σε τι διαφέρουν από τους πολίτες της γνωστής πλατείας οι οποίοι φυλάσσονται με δρακόντεια μέτρα επί 24ώρου βάσεως;

          Ας καταλάβει πλέον και η πολιτική και η φυσική ηγεσία οτι από δω και στο εξής οποιοδήποτε τραγικό γεγονός συμβεί στη Δυτική Αττική θα βαραίνει αυτούς και μόνο και θα είναι οι μόνοι υπόλογοι στον Εισαγγελέα.

          Τέλος, η Ένωση μας οφείλει να αναδείξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εναπομείναντες λίγοι αστυνομικοί στη Δυτική Αττική όχι για να απονείμει τα εύσημα αλλά για να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοί καθημερινά με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία τους.

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis