Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 21/09/2017

Ένα «κουαρτέτο ποντικών» που τρύπωνε σε βίλες της Μυκόνου και άρπαζε ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Οι άνδρες του τοπικού τμήματος κατάφεραν μετά από έρευνες πολλών ημερών να φθάσουν στα ίχνη της αλβανικής συμμορίας και να δώσουν τέλος στη δράση τους. Μέχρι στιγμής τους έχουν «δέσει» με πέντε εισβολές σε βίλες επωνύμων όμως οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του Α.Τ Μυκόνου κάνουν λόγο και για άλλα χτυπήματα που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα που συνεχίζεται. 

[custom:google-ads]
Εγκέφαλος φέρεται να είναι ένας 23χρονος ο οποίος με τη βοήθεια του 25χρονου αδερφού του και δύο ακόμη ομοεθνών τους ηλικίας 26 και 31 ετών, παρακολουθούσαν τις πολυτελείς κατοικίες του νησιού των ανέμων, τρύπωναν μέσα όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν, τις άδειαζαν. Το ρευστό “έφευγε” μέσω ανταλλακτηρίων στην Αλβανία ενώ τα πολύτιμα αντικείμενα ταξίδευαν με πλοίο στην Αθήνα και από εκεί στη γειτονική χώρα. 

Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του 23χρονου Αλβανού. Ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το κατάλληλο timing για να τον βάλουν στο χέρι αφού γνώριζαν ότι ο “αρχιποντικός” είχε βγάλει ήδη εισιτήριο για να την κοπανήσει από το νησί των ανέμων με πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Έτσι, την έστησαν, τον περίμεναν να βγει και πριν προλάβει να αντιδράσει όρμησαν πάνω του και του πέρασαν χειροπέδες. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατέσχεσαν φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, smartphones, κινητά τηλέφωνα,  κυάλια, γυαλιά ηλίου, ρολόγια,  φωτογραφικές μηχανές, φιάλες ποτών, ρούχα, αρώματα  και χρηματικά ποσά. Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει πλήρως το τρίο των συνεργών του 23χρονου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται και ένα ακόμη άτομο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis