Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 12/12/2018

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για τη νέα επίθεση στην έδρα των Μ.Α.Τ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, συμμορίες χτύπησαν την έδρα των Μ.Α.Τ. στην Καισαριανή και έφυγαν σαν κύριοι. Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη».

[custom:google-ads]

Πλήρης Δήλωση

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, συμμορίες χτύπησαν την έδρα των Μ.Α.Τ. στην Καισαριανή και έφυγαν σαν κύριοι. Η συστηματική στοχοποίηση αστυνομικών που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους, ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την Κυβέρνηση.

Τα κυβερνητικά στελέχη εξακολουθούν να αδιαφορούν για την πάταξη της εγκληματικότητας που αποτελεί καθολικό αίτημα της κοινωνίας. Τα κρούσματα ανομίας εντείνονται καθημερινά, καθώς η Κυβέρνηση συνειδητά αποφεύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τις φιλικές της ‘‘συλλογικότητες’’. Το δίδυμο του, κατ’ επίφασιν, Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα, συνεχίζοντας την πολιτική ανοχής που χάραξε ο αλήστου μνήμης κ. Τόσκας, αναπαράγουν τα ίδια αδιέξοδα, καταρρακώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Επαναλαμβάνουμε ότι με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη. Μόνη ελπίδα για τον τόπο είναι να μπουν το συντομότερο τίτλοι τέλους σε μια Κυβέρνηση, που και στο τομέα της δημόσιας τάξης αφήνει πίσω της ερείπια».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis