Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 05/05/2019

«Εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στους απόστρατους της αστυνομίας και της χωροφυλακής για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο κοινωνικό σύνολο. Σας περιβάλλουμε με σεβασμό και αναγνώριση για την πολύχρονη προσφορά σας, πολλές φορές με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, στην ασφάλεια του πολίτη και την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης». Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την εορτή της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας των αποστράτων αστυνομικών, που πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία στη Λάρισα.

[custom:google-ads]

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ υπογράμμισε ακόμη ότι «για την παράταξή μας η ασφάλεια του πολίτη είναι υπέρτατο αγαθό, προϋπόθεση δημοκρατίας και ευημερίας. Και ως τέτοιο, μακριά από ξεπερασμένες ιδεοληψίες άλλων εποχών, οφείλει κάθε ευνομούμενη πολιτεία να το διασφαλίζει για τους πολίτες της. Δεν νοείται, άλλωστε, κράτος δικαίου χωρίς εφαρμογή του νόμου. Η ισονομία είναι θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης. 

Στο πρόσωπο του προέδρου των αποστράτων κ. Θεοδώρου Χρυσόμαλλου θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλα τα εν αποστρατεία στελέχη της ευρύτερης οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας!».

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis