Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 20/01/2019

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στη διάρκεια του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο όγκος, το πάθος και ο παλμός του σημερινού ανεπανάληπτου συλλαλητηρίου αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός λαός δεν πίστεψε στα “παραμύθια” των μαγειρείων του Μαξίμου. Σήμερα, καθίσταται ολοφάνερο ότι οι Έλληνες απορρίπτουν με συντριπτική πλειοψηφία την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, που παραδίδει μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στους σφετεριστές της ιστορίας της Μακεδονίας μας. Και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση-κουρελού και σε πάσης φύσεως προθύμους να μην προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του εγκληματικού τους λάθους.

[custom:google-ads]

Ας αντιληφθούν, έστω και την υστάτη, ότι δεν μπορούν να απεμπολούν την κοινή μας κληρονομιά, που αποκτήθηκε με το αίμα των προγόνων μας, ούτε να δεσμεύσουν τις επερχόμενες γενιές, λόγω των ιδεοληψιών τους και, πρωτίστως, της λατρείας που τρέφουν για τις καρέκλες της εξουσίας. Η διακυβέρνησή τους ήδη πνέει τα λοίσθια, και όσο καθυστερούν τόσο η επερχόμενη ήττα τους θα γίνεται πιο ταπεινωτική.

Η ύστατη και μοναδική υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο είναι να προκηρύξουν άμεσα εκλογές. Για να μιλήσει ο μόνος και τελικός κριτής όλων των μεγάλων αποφάσεων, ο ελληνικός λαός. Τον οποίον φοβούνται, απαξιώνουν και συκοφαντούν, γιατί δεν συμφωνεί μαζί τους. Ό,τι, όμως, κι αν πράξουν την δοκιμασία της κάλπης δεν την γλυτώνουν. Αργά ή γρήγορα οι Έλληνες θα έχουν τον τελικό λόγο και για τη συμφωνία της ντροπής, που επιβάλει η σημερινή πολιτική μειοψηφία, και θα είναι ένα βροντερό Όχι στο διηνεκές».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis