Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:00 | 12/12/2017

«Μετά τις κοινοβουλευτικές μου ερωτήσεις στις οποίες απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας πριν τους υπουργούς στους οποίους απευθύνονται (νέα ήθη!), τώρα η τοπική οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος χτυπά υπερωρίες απαντώντας και σε άρθρα μου. Προφανώς, όσααναφέρω στο άρθρο μου στην «Ελευθερία» ενόχλησαν. Η αλήθεια, όμως, είναι πικρή, και οι έως χθες μονίμως κρίνοντες θα πρέπει να μάθουν να αντέχουν και την κριτική. Όσα επισήμανα στο άρθρο μου, δυστυχως για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, κυρίως, για τον τόπο που υφίσταται τις ιδεοληψίες του, συνιστούν αυτονόητες αλήθειες». Τα παραπάνω τονίζει ο αναπληρωτης τομεαρχης Εσωτερικών της Νεας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σχολιάζοντας την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στο κυριακάτικο άρθρο του στην «Ελευθερία» Λάρισας».

Μάξιμος TV

Το στελεχος της αξιωματικης αντιπολίτευσης σημειώνει ακόμη τα εξής: 

«Η ελληνική κοινωνία έχει κυριολεκτικά απηυδήσει από το ρεσιτάλ του «ψεύδους» και της ασυνέπειας μιας καιροσκοπικής κυβέρνησης, που μοναδικός συνεκτικός δεσμός της είναι η παραμονή στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας. Για αυτήν υπογράφουν δυο-δυο τα μνημόνια.

Τα φληναφήματα, επομένως, για την ‘‘παραγωγική ανασυγκρότηση’’ αν τολμούν ας τα πουν στους αγρότες του νομού μας, που στενάζουν κάτω από την πιο σκληρή φοροαφαίμαξη, με αύξηση πρωτίστως των ασφαλιστικών εισφορών. Ας τα πουν στη μεσαία τάξη και τους ανθρώπους της βιοπάλης, που φτωχοποιούνται για να συντηρηθεί ο κομματικός στρατός από ‘‘Καρανίκες’’. 

Όσο για το θέμα της ασφάλειας, ας ρωτήσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τους πολίτες που πέφτουν θύματα των ευεργετηθέντων κακοποιών από τον νόμο-Παρασκευόπουλου σε πόλεις και χωριά, ας ρωτήσουν τους καθηγητές και τους φοιτητές στα Πανεπιστήμια, ας ρωτήσουν τους κατοίκους των Εξαρχείων, που ζουν υπό καθεστώς συνεχούς τρόμου από τους ανεξέλεγκτους γνωστούς-αγνώστους. Και τέλος πάντων συνιστά απύθμενο θράσος να εγκαλείται η ΝΔ γιατί δεν «εξολόθρευσε»(!) τους μπαχαλάκηδες, «τα δικά μας παιδιά», κατά τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνηση κ. Δραγασάκη, όταν όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι και οι Ρουβίκωνες, απολαμβάνουν τη… στοργική προστασία της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σήμερα όλο και περισσότεροι πολιτες συνειδητοποιούν ότι το ‘‘έγκλημα’’ που έγινε το 2015 μας καταδίκασε σε μια τεράστια οπισθοχώρηση. Όλοι οι άλλοι προχώρησαν μπροστά, εκτός της Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που πληρώνει αδρά τις μεγαλοστομίες των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου. Πλέον, όμως, ο ανέξοδος αντιπολιτευτικός λόγος δεν περνάει. Μετά από 3 χρόνια στα ηνία της χώρας οι πολίτες κάνουν πλέον ταμείο. 

Για όλους αυτούς τους λόγους η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας συντάσσεται με τις θέσεις της ΝΔ. Όσα καινούργια ‘‘παραμύθια’’ και να πουλήσουν οι πρώην αντιμνημονιακοί και νυν υπογράφοντες ‘‘τα πάντα όλα’’, η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Ευτυχώς για τη χώρα και τους Έλληνες».

ΔΕΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ποιος είναι ο αναρχικός που συνελήφθη για 9 ληστείες τραπεζών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis