Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:05 | 04/11/2015

To GAME OVER Escape Rooms σας υποδέχεται με 4 θεματικά δωμάτια απόδρασης στη Νέα Σμύρνη και 3 νέα στον Πειραιά!

Εσύ και η παρέα σου παγιδεύεστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο γρίφους, κρυμμένα αντικείμενα και ξεχασμένες ιστορίες, ψάχνοντας να βρείτε λύση στο μυστήριο, να ξεκλειδώσετε την πόρτα και να αποδράσετε μέσα σε μία ώρα!

Τα δωμάτια απόδρασης είναι ένα διαδραστικό, άκρως συναρπαστικό παιχνίδι που σε βάζει στο ρόλο ανάλογα με το σενάριο, διεγείρει την φαντασία και το μυαλό σου και ξυπνάει όλα σου τα ένστικτα. Κάθε στοιχείο είναι σημαντικό, κάθε γρίφος έχει τη λύση του!

Μπες, ψάξε, συνεργάσου και απόδρασε! Έλα με τους φίλους σου, την οικογένεια σου ή τους συνεργάτες, ζήσε την μοναδική εμπειρία διασκέδασης και κέρδισε την ελευθερία σου!

Η πόρτα πίσω σου κλειδώνει! Προλαβαίνεις να αποδράσεις σε μία ώρα!

Δωμάτια στη Νέα Σμύρνη:

ΜINOTAUR’s LABYRINTH

Συγχαρητήρια! Κατάφερες να σώσεις τη ζωή σου σκοτώνοντας τον θηριώδη Μινόταυρο, αλλά αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη σου δοκιμασία! Η περιπέτια συνεχίζεται! Τώρα έχεις μία ώρα να βρεις τον δρόμο διαφυγής από τον Λαβύρινθο, καθώς ο βασιλιάς Μινωας καταφτάνει με τους στρατιώτες του... Θα προλάβεις?

PHANTAZMA

Φήμες και θρύλοι εκατοντάδων ετών σε οδήγησαν εδώ! Τα ημερολόγια όσων προσπάθησαν πριν από εσένα έρχονται στο νου σου. Όλα σταμάτησαν εδώ. Μετά την ακρόπολη του Salah ed Din όλοι ξεκίνησαν για έναν προκεχωρημένο πύργο μέσα στην έρημο, εκεί που ο θρύλος λέει πως χάθηκε ο τελευταίος ιδρυτής του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού!

Κανείς δεν επέστρεψε να βεβαιώσει την φήμη. Τα καραβάνια της ερήμου τις νύχτες με φεγγάρι βλέπουν από μακριά τον πύργο να φωτίζεται και τον έχουν βγάλει στοιχειωμένο, μα οι παλιοί πιστεύουν πως ο Ναΐτης ήταν δαίμονας και είναι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ…

LAS VEGAS

Η ώρα για το μεγάλο κόλπο πλησιάζει! Η πρόσβαση στην Super Private Area του Casino έχει εξασφαλισθεί!

Επί βδομάδες σχεδιάζατε και δοκιμάζατε και την παραμικρή κίνηση της ομάδας… Η εμπειρία σας μετράει αλλά εδώ μιλάμε για πραγματικά unlimited ποσά οπότε ο αυτοσχεδιασμός σας θα κρίνει τα πάντα! Το να μπει κανείς σε τέτοιο μέρος είναι πραγματικά πολύ δύσκολο… Το να στήσει ένα τέτοιο κόλπο και να ξεφύγει χωρίς να τον πάρουν είδηση είναι για πολλούς ακατόρθωτο!!!

PRISONERS OF WAR

War

Επιχειρούσες στη Βόρειο Κορέα, πίσω από τις γράμμες του εχθρού! Κάτι πήγε πολύ στραβά, η ομάδα σου έχασε την επαφή με την υπόλοιπη μονάδα και αιχμαλωτίστηκες από τις εχθρικές δυνάμεις. Είσαι Αιχμάλωτος Πολέμου!

Χρησιμοποίησε την εκπαίδευσή σου στο ΕΔΑΑ ( Επιβίωση, Διαφυγή, Αντίσταση, Απόδραση) για να βρείς έναν τρόπο να αποδράσεις πίσω στη ζούγκλα και στη δράση!

Δωμάτια στον Πειραιά:

LOST CITY OF ATLANTIS

Η αναζήτησή σου μετά από χρόνια έρευνας και μετάφρασης αρχαίων κειμένων σε έφερε εδώ! Εάν έχεις δίκιο, τότε η ανακάλυψη της Ατλαντίδας είναι γεγονός και η ιστορία θα ξαναγραφτεί εξ” αιτίας σου! Όμως τα ερείπια που αντικρίζεις κρύβουν μυστήριο πολύ μεγαλύτερο από κάθε γνωστό θρύλο, καθώς και τον κίνδυνο να αφανιστείς μαζί τους μια για πάντα!

PIRATES OF CARIBBEAN

PiratesOfCarribean

Όσο το «Queen Anne’s Revenge» ήταν αραγμένο στον κόλπο της Tortuga κατάφερες το ακατόρθωτο! Βρίσκεσαι στην καμπίνα ενός από τους πιο αιμοδιψείς πειρατές, του Edward Thatch, γνωστού ως «The Blackbeard»! Είσαι μια ανάσα από ό,τι πιο πολύτιμο για κάθε πειρατή, αλλά η ανατολή μαζί με το φως φέρνει πίσω τον «Blackbeard» και το πλήρωμά του!

CHOCOLATE FACTORY

Ο στόχος; Μια συνταγή! Η συνταγή που θα φέρει την επανάσταση στον χώρο της σοκολάτας. Η ομάδα σου συγκροτήθηκε και εκπαιδεύτηκε μυστικά ώστε να μην αποτύχει, μόλις όμως μπεις στο Εργοστάσιο, θα χρειαστείς όλες τις αισθήσεις σου!!!

GAME OVER ESCAPE ROOMS

Ομήρου 24-26, Νέα Σμύρνη

Αλκιβιάδου 102, Πειραιάς

Επισκέψου και κάνε κράτηση τώρα www.escapegameover.com ή στο 210 - 9329995 & 210-4123347

noLOGOSnoLOGOS2

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis