Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 17/02/2021

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτά της Τρίτης στον Πύργο, με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς και δύο αστυνομικούς. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12.30 όταν σε μπλόκο ελέγχου της Αστυνομίας στην συμβολή των οδών Καταραχίου και Κατακόλου, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε και αναπτύσσοντας ταχύτητα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Στο όχημα επέβαινε ο οδηγός ηλικίας 24 ετών και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς την έξοδο στην άλλη πλευρά της πόλης στην οδό Αλφειού και το καταδίωξαν οι αστυνομικοί με περιπολικό. Τελικά μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν να μπλοκάρουν σε αδιέξοδο στην περιοχή του Αλφειού. Οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό για να ελέγξουν το όχημα, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός κινήθηκε επιθετικά προς αυτούς με το όχημα, προσπαθώντας να τους παρασύρει. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο νεαρούς.

Από τον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μια σιδερογροθιά στη θέση του οδηγού, ενώ το όχημα δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας οι οποίες είχαν αφαιρεθεί για προηγούμενη παράβαση.

Ακόμα προέκυψε σε βάρος του 20χρονου υπηκόου Αλβανίας εκκρεμούσε τριετής απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Τέλος βεβαιώθηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων covid19.

Πηγή: ilialive.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis