Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 15/05/2018

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης της διαδικασίας ένταξης των νεοεισερχόμενων οπλιτών στις Μονάδες του Στρατού Ξηράς, εφαρμόζει τους τελευταίους μήνες με ιδιαίτερη επιτυχία, ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του, η οποία επιτρέπει στους νέους πριν την κατάταξή τους, την υποβολή στοιχείων για:

[custom:google-ads]

α. Τη δήλωση επιθυμίας Σημείου Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ).

β. Την καταγραφή των σωματομετρικών τους στοιχείων και τυχόν προβλημάτων υγείας, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη προετοιμασία υποδοχής στις τάξεις του Στρατού Ξηράς.

γ. Την αξιοποίηση τυχόν προσόντων τους (σπουδές, κ.λπ.).

δ. Την υποβολή επιθυμίας υπηρέτησης ως έφεδροι Αξιωματικοί, τοποθέτησης σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, Προεδρικής Φρουράς, Στρατονομίας, Κύπρου κ.α.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που οι νέοι δεν συμπληρώσουν τα παραπάνω στοιχεία, τίθενται στη διάθεση της Υπηρεσίας, όσον αφορά στην κατάταξη - τοποθέτησή τους.

Καλούνται οι νέοι που πρόκειται να καταταγούν το αμέσως προσεχές διάστημα, με τη 2018 Δ’ ΕΣΣΟ (πέρας προθεσμίας η 20 Μαΐου 2018) και τη 2018 Ε’ ΕΣΣΟ (πέρας προθεσμίας η 20 Ιουλίου 2018), να συμπληρώσουν τα στοιχεία επιθυμίας τους, μέσω του παρακάτω link: parousiasi.army.gr

dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis