Νέα διάσταση στη δολοφονία της Αγγελικής από τον πατέρα της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
Νέα διάσταση στη δολοφονία της Αγγελικής από τον πατέρα της

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.


Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.Η μητέρα της 29χρονης Αγγελικής πρόκειται να μεταβεί από την Αλβανία στην Κέρκυρα, για να παραλάβει τη σορό της κοπέλας, η οποία όλες αυτές τις μέρες παραμένει στα αζήτητα. Η μητέρα είχε 16 χρόνια να δει την κόρη της.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικειμένη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

O πατροκτόνος αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή:ΑΝΤ1/ corfupress