Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 04/12/2019

«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα ο νέος σταθμός διοδίων στην Ασπροβάλτα, που είχε προαναγγελθεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση που περιελάμβανε και τα διόδια Ωραιοκάστρου.

Στην ίδια ΚΥΑ για τα διόδια, που όριζε αντίτιμο 0,5 ευρώ για τα ΙΧ που διέρχονται από τα διόδια στο Ωραιόκαστρο, προβλεπόταν και η λειτουργία νέου σταθμού στο Στρυμονικό.

Σε ό,τι αφορά τα νέα διόδια στην Ασπροβάλτα τα ΙΧ πλέον θα καταβάλλουν αντίτιμο 0,90 ευρώ, ενώ τα δίκυκλα θα πληρώνουν 0,60 ευρώ. Τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, θα πληρώνουν στα διόδια 2,30 ευρώ, ενώ τα οχήματα 4 και άνω αξόνων, με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα καταβάλλουν 3,20 ευρώ.

Τα διόδια στο Στρυνομικό θα τεθούν σε λειτουργία στις 15 Ιανουαρίου του 2020, ενώ οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν 1 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι σταθμοί οι οποίοι θα τεθούν σε λειτουργία είναι οι πλευρικοί σταθμοί στη Μέστη, στο Γαληψό και στο Βαγιοχώρι.Να σημειωθεί ότι στον σχεδιασμό προβλέπεται η ενεργοποίηση πλευρικών σταθμών διοδίων στη Μέστη, στο Γαληψό και στο Βαγιοχώρι.

Πηγή: iefimerida.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis