Νέα δωρεά από τον Αθανάσιο Μαρτίνο, για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής

Νέα δωρεά από τον Αθανάσιο Μαρτίνο, για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ευχαριστεί θερμά τον Κύριο Αθανάσιο ΜΑΡΤΙΝΟ, ο οποίος για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε σε αίτημά μας.

Ο εφοπλιστής στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό δωρίζοντας τέσσερις (4) μεταλλικούς φοριαμούς με έξι (6) ντουλάπια και κλειδαριά ο καθένας, στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής.

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΔΙΑΣ 3  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΔΙΑΣ 2


Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της έχει καταφέρει καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα. Δωρεές όπως αυτή δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν και στηρίζουν το σημαντικό έργο που διαχρονικά επιτελεί η συγκεκριμένη ομάδα.                                      

Η παράδοση του υλικού πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Πέμπτης 21/11/2019 από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ν/Α Ηλία ΒΡΕΝΤΑ, Ταμία Νίκο ΚΟΡΟΜΗΛΑ και Αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ιωάννη ΤΥΠΑΛΔΟ.

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΔΙΑΣ 4   ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΔΙΑΣ 5

Ελπίζουμε και η πολιτεία να κινηθεί προς την ανάλογη κατεύθυνση χαρακτηρίζοντας επιτέλους το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό αλλά και θεσμοθετώντας επίδομα και για τους υπηρετούντες στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ..


Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να βελτιώνεται η υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

                                            Για το Δ.Σ.

    -Ο-                                                                                   -Ο-
   Πρόεδρος                                                                      Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
   6978079503                                                                     6948040159