Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 22/11/2016

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Μεσολογγίου, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ιωαννίνων, για υπόθεση ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα τον εν λόγω αλλοδαπό, που διαμένει στο Μεσολόγγι, είχαν υποδείξει ως υπεύθυνο για διακίνηση ναρκωτικών, δυο άτομα, που πριν από λίγες ημέρες είχαν συλληφθεί στα Γιάννενα για μεταφορά 60 κιλών χασίς. Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι από το Νεοχώρι ενώ ο δεύτερος είναι Αλβανός.

Οι δυο συλληφθέντες υπέδειξαν τον αλλοδαπό που συνελήφθη σήμερα, ως τον εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, υποστηρίζοντας ότι ήταν εκείνος που τους έστειλε να κάνουν και τη συγκεκριμένη η μεταφορά.

Οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου τον εντόπισαν να κινείται στην Εθνική Οδό με το αυτοκίνητό του και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, πράγμα που προσπάθησε να αποφύγει.

Έτσι ακολούθησε καταδίωξη και λίγο αργότερα τα περιπολικά της αστυνομίας, εμβόλισαν το αυτοκίνητό του και το ακινητοποίησαν συλλαμβάνοντάς τον.

Προς το παρόν κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και θα μεταφερθεί στα Γιάννενα όπου θα παραπεμφθεί στον Ανακριτή.

 Πηγή:  www.aixmi-news.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis