Νέα επεισοδιακή καταδίωξη - Οι δράστες πετούσαν από το Ι.Χ. αντικείμενα για να μην τα βρει η ΕΛ.ΑΣ.

Νέα επεισοδιακή καταδίωξη - Οι δράστες πετούσαν από το Ι.Χ. αντικείμενα ια να μην τα βρει η ΕΛ.ΑΣ.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νέα επεισοδιακή καταδίωξη - Οι δράστες πετούσαν από το Ι.Χ. αντικείμενα για να μην τα βρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένας 25χρονος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην περιοχή των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξή του, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός επέβαινε μαζί με τρεις συνεργούς του σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

 Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, απείθεια και αντίσταση.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τα ανωτέρω άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλην όμως στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε, οι δράστες απέρριπταν από το όχημα διάφορα αντικείμενα, όπως βαριοπούλα, κόφτη, πυροσβεστήρα και κουτιά, προκειμένου να μην ανευρεθούν στην κατοχή τους κατά την ακινητοποίησή τους.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Διαβατών, όπου και συνελήφθη ο 25χρονος, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τα ανωτέρω άτομα αφαίρεσαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο από την περιοχή της Ευκαρπίας και ακολούθως επιχείρησαν να αφαιρέσουν ποσότητα σιδερικών από εργοστάσιο στην περιοχή των Διαβατών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

www.thestival.gr