Νέα επικίνδυνη καταδίωξη - Ο δράστης έκανε τα πάντα για να διαφύγει

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Νέα επικίνδυνη καταδίωξη - Ο δράστης έκανε τα πάντα για να διαφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη  στο κέντρο της Πάτρας. Η αστυνομία σταμάτησε όχημα στην περιμετρική αλλά ο 40χρονος οδηγός, παρόλο που αρχικά σταμάτησε, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει από τους αστυνομικούς, πετώντας μάλιστα κάτω και έναν εξ αυτών.

Από το σημείο εκείνο ξεκίνησε μια επικίνδυνη καταδίωξη για πολύ μεγάλη απόσταση, μέχρι να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ζαΐμη, όταν ο οδηγός επιχείρησε να ανέβει ανάποδα την Ζαΐμη.

Ο 40χρονος οδηγώντας μόνιμα με το πόδι στο γκάζι δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο, ούτε σε κόκκινους σηματοδότες ούτε στην κίνηση αλλά ούτε και σε σήματα της αστυνομίας.

Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας (ΔΙΑΣ, τροχαία, ασφάλεια) συνέδραμαν στην ακινητοποίηση του οχήματος, με οργανωμένο σχέδιο το οποίο σαν πρώτο μέλημά του είχε την ασφάλεια των πολιτών, ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί ή και σοβαρότερες καταστάσεις.

Το σημείο επιλέχτηκε από την αστυνομία λόγω την στενότητας του δρόμου και ο 40χρονος όταν το αντιλήφθηκε επιχείρησε να ανέβει ανάποδα την Ζαΐμη. Ευτυχώς από την ακινητοποίηση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα.

 www.thebest.gr