Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:47 | 10/07/2017

Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημειώνουν σειρά επιτυχιών, αποδεικνύοντας καθημερινά την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr εχθές το πρωί στην περιοχή των Καμινίων στο Πειραιά στη συμβολή των οδών Θηβών και Λιβαδειας, έλαβε χώρα ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Συγκεκριμένα, ο δράστης αρχικα προσποιούμενος υπάλληλο του ΣΔΟΕ, προσπάθησε να εξαπατήσει την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου και να αφαιρέσει χρηματικό ποσό απο την επιχείρηση

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε αφού, η ιδιοκτήτρια του ζήτησε τα στοιχεια της ταυτότητας του, δεδομένου ότι συνάδελφοί της είχαν πεσει θύματα απο ατομα που προσποιούνταν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Τοτε ο δράστης με την απειλή όπλου της ζήτησε χρήματα.

Η ιδιοκτήτρια αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί πεζός σε φυγή.

Ο υπάλληλος της επιχείρησης βλέποντας όλο αυτό το συμβάν, αρχισε να τον κυνηγάει πεζός, πλην όμως σταμάτησε καθώς δέχθηκε δυο φορες πυρά απο τον δράστη.

Αμεσα έφτασαν στο σημείο Ομαδες της Α αλλαγής Διας Πειραιά για τον εντοπισμό του δράστη.

 Μετά από επίμονες αναζητήσεις, τελικά ο δράστης εντοπίσθηκε απο τον βοηθό αλλαγαρχη α αλλαγής Δίας Πειραιά επι της οδού Θηβών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε μέσα στο τσαντακι μέσης που είχε στην κατοχή του, ενα αεροβόλο όπλο με μεταλλικα σφαιρίδια και δυο πλαστές ταυτότητες του ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Καμινίων για τον σχηματισμό δικογραφίας, οπου και διαπιστώθηκε οτι εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις σε βαρος του.

Επιπλέον, απο την κατοικον έρευνα που πραγματοποιήθηκε ενώπιον εισαγγελέα, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν πληθος εργαλείων και σφραγίδων που χρησιμοποιουσε για την δημιουργία πλαστών ταυτοτήτων και αλλες δύο πλαστές ταυτότητες του ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ.

Δείτε ακόμα:  ΕΛ.ΑΣ.: Νέο εύρημα αποκαλύπτει τους προμηθευτές όπλων των τρομοκρατών - Η ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis