Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 27/06/2016

Απόλυτα ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας για μια σπείρα επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε περιοχές της Αττικής. Έτσι, κατάφεραν να την εξαρθρώσουν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν από την Κέρκυρα και ζήτησαν τη βοήθεια συναδέλφων τους της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής για να οργανώσουν επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών. Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 46, 41 και 57 χρόνων εντοπίστηκαν σε περιοχή της Αττικής την ώρα που έκαναν αλισβερίσι για κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 95 γραμμαρίων και συνελήφθησαν. Στα σπίτια τους, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, βρέθηκε άλλο ένα κιλό και 405 γραμμάρια κοκαΐνης ενώ κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Λόγω του ότι η σύλληψη έγινε στην Αττική, οι Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλους δύο ομοεθνείς τους μέλη του κυκλώματος.

 

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis