Νέα επιτυχία των αστυνομικών του Τ.Α. Ηλιούπολης, που για να τα καταφέρουν χρησιμοποίησαν ακόμα και τα δικά τους οχήματα

Ο ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Νέα επιτυχία των αστυνομικών του Τ.Α. Ηλιούπολης, που για να τα καταφέρουν χρησιμοποίησαν ακόμα και τα δικά τους οχήματα
Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής:
 
Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 28/08/2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι τους τελευταίους τρεις (3) μήνες προέβαιναν συνεχώς σε βανδαλισμούς και κλοπές σε διάφορα σχολεία στην περιοχή της Ηλιούπολης.
 
Ειδικότερα, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να βάζουν φωτιά και να προκαλούν φθορές σε σχολείο της περιοχής.
 
 
Επιπροσθέτως, εκτός των ανωτέρω ανηλίκων, ταυτοποιήθηκαν και άλλοι επτά (7) ανήλικοι συνεργοί (μεταξύ των οποίων και ένας αλλοδαπός), οι οποίοι θα οδηγηθούν, μαζί με τους κηδεμόνες τους, στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.
 
Στην κατοχή των ανηλίκων βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ‘’προτζέκτορες’’ και άλλο σχολικό υλικό.
 
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης διενήργησαν συστηματικά παρακολουθήσεις, επανειλημμένες φορές με ιδία μέσα, λόγω έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού (π.χ. οχήματα).
 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι για μία ακόμα φορά, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση, κατάφεραν να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.
 
Τονίζουμε συνεχώς ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και έμψυχο δυναμικό προκειμένου οι αστυνομικές Υπηρεσίες να λειτουργούν άρτια.
 
Η αυταπάρνηση και ο ζήλος των Ελλήνων Αστυνομικών φέρνει αποτελέσματα παρά τις όποιες ελλείψεις.
 
 
                                      Για το Δ.Σ.
                                            -O-                                                                               -O-
                                    Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
           
                          ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                             ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 

                                 6978079503                                                                     6977665820