Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:39 | 12/01/2020

Συνελήφθησαν, προχθες (10-01-2020) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 56χρονος και μία 43χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τους συλληφθέντες, οι αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την 43χρονη και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε εντός αυτού και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (6) γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντός της οποίας εντοπίσθηκε και ο 56χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  •  επιμελώς κρυμμένα σε θάμνο, στην περίφραξη της οικίας, (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (658) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και
  • (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (30,5) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς, ομοίως κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με (12) γραμμάρια κάνναβης και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν, κατά περίπτωση, στην κατοχή τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis