Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:53 | 04/02/2018

Νέα καταγγελία εστάλη στην ιστοσελίδα bloko.gr για το Α.Τ. Ομόνοιας.

Σύμφωνα με όσα μας περιγράφονται, ένας άνδρας περίμενε έξω από το γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας και περίμενε να του μιλήσει.

Ξαφνικά τέσσερις μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ - όπως καταγγέλεται - τον πλησίασαν και ξεκίνησαν να τον βρίζουν και να τον κλωτσούν στα πόδια.

Η αιτιολογία, που δίνεται από το περιβάλλον του πολίτη, είναι ότι τον αναγνώρισαν πως συχνάζει στην περιοχή της Ομόνοιας.

Λένε, μάλιστα, ότι ο άνδρας τραυματίστηκε από τις κλωτσιές των αστυνομικών και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

(www.bloko.gr)

 

** Σχόλιο Policenet.gr :

Στο πλαίσιο την αντικειμενικής ενημέρωσης, την οποία επιδιώκουμε σταθερά και καθημερινά, παρουσιάζουμε τα όσα καταγγέλονται για πράξεις αστυνομικών που φέρονται ως παράνομες, υπενθυμίζοντας όμως ότι τα αβίαστα συμπεράσματα δεν μας βρίσκουν σε καμία περίπτωση σύμφωνους. Με αφορμή μηνύματα των αναγνωστών μας, διευκρινίζουμε ότι,  δεν σπεύδουμε να απορρίψουμε ή να υιοθετήσουμε τίποτα.

Η παρουσίαση της όποιας καταγγελίας επιβάλλεται στα πλαίσια της διαφάνειας (η ανάδειξη της ... "μισής" επικαιρότητας, ΔΕΝ ήταν ποτέ τακτική του Policenet,gr), ωστόσο η προσεκτική εξέταση του περιεχουμένου αυτής (από τους αρμόδιους φορείς) θα δείξει αν τελικά η όποια καταγγελία, ανταποκρινεται στην πραγματικότητα.

Αλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που αντίστοιχες καταγγελίες αποδείχτηκαν ... "κάλπικες".

Για οποιαδήποτε εξέλιξη ή πληροφορία , ασφαλώς , θα επανέλθουμε ...

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια ήταν η αμοιβή του απότακτου Αστυνομικού και με ποια εγκληματική οργάνωση συνεργαζόταν

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis