Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 26/06/2017

Νέα καταγγελία για "αδέσποτη" σφαίρα η οποία πέρασε σε μικρή απόσταση από 14χρονο κορίτσι στο Μενίδι. Βρήκαν βολίδα οι αστυνομικοί και ερευνάται το περιστατικό. Ήταν περίπου 5.30 το απόγεμα της Κυριακής. Το 14χρονο κορίτσι βρίσκονταν με τη γιαγιά και τη θεία του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην οδό Θεοφυλάκτου, όταν η σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο.

Οι γονείς του παιδιού, που ήταν μέσα στο σπίτι, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ.

Η μητέρα της 14χρονης τόνισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ότι εάν δεν είχε σηκωθεί το παιδί της από το τραπέζι, η σφαίρα θα κατέληγε στο κορμί της. 

"Το περιστατικό έγινε γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα. Την ώρα που σηκώθηκε άκουσε το θόρυβο η θεία και είδε το σημάδι που άφησε η σφαίρα στον τοίχο", είπε η κ. Ασλανίδη εμφανώς σοκαρισμένη.

"Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, αλλά είναι συνηθισμένο. Το καταγγείλαμε στην αστυνομία, αλλά τι να μας πουν;" διερωτάται η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ δέχθηκε χθες το βράδυ τηλεφώνημα από το Μενίδι για άσκοπους πυροβολισμούς. από το Μενίδι. Ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο γλέντι που ήταν σε εξέλιξη. 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis