Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 23/02/2020

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 22/23-2-2020, στο Πόρτο Λάγος Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 26 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο 26χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου .

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στον οικισμό Πόρτο Λάγους Ξάνθης και ο οδηγός μαζί με τον συνοδηγό επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να τους συλλάβουν.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές καθώς επίσης ο 26χρονος διακινητής – οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis