Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 24/01/2017

Συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη στην Νέα Ιωνία, μεσημβρινές ώρες της 19-1-2017, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 42χρονος ημεδαπός για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο άτομο μαζί με έναν άγνωστο άνδρα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας να βρίσκονται εκτός σταθμευμένου Δ.Χ.Ε ταξί.

Στην θέα των αστυνομικών, οι άνδρες απέρριψαν στο πεζοδρόμιο μία τσάντα και επιβιβάσθηκαν στο όχημα με σκοπό να διαφύγουν.

Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο έτερος δράστης αποβιβάσθηκε και τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον 42χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε από την έλεγχο, το εσωτερικό της τσάντας περιείχε κάνναβη εντός δύο νάιλον συσκευασιών, συνολικού βάρους -1.060- γραμμαρίων.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017/24012017gada.jpg

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο ταξί και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 7.650 ευρώ, 1 όπλο τύπου replica , 8 μαχαίρια, 107 κροτίδες και διάφορα κοσμήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis