Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 27/08/2016

Νέα, διαφορετική τροπή στην τραγωδία της Αίγινας και τα κρίσιμα λεπτά μετά τον διεμβολισμό του καϊκιού από το ταχύπλοο, δίνει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Γιώργος Λαμπρακόπουλος, ένας από τους πέντε τραυματίες που επέβαιναν στη λάντζα μαζί με τον 16χρονο αδελφό του κι έναν φίλο τους, υποστηρίζει πως τα άτομα που είδε πάνω στο ταχύπλοο δεν ήταν ηλικιωμένα.

Μιλώντας στο "Ελεύθερο Τύπο" σημειώνει πως στην κατάθεση που έδωσε μετά την τραγωδία, υποστήριξε ότι στο ταχύπλοο είδε δύο άτομα. «Έτσι όπως τον έψαχνα (σσ τον αδελφό του), ρίχνω μια πολύ γρήγορη ματιά και βλέπω έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όχι ηλικιωμένους. Επειδή όμως έψαχνα τον αδελφό μου και επειδή ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας παρατήσει και θα γίνει όλο αυτό που γίνεται τώρα -να ψάχνουμε να βρούμε ποιοι ήταν πάνω-, δεν έδωσα σημασία στα χαρακτηριστικά τους και συνέχιζα να ψάχνω τον αδελφό μου, ο οποίος βγήκε στην επιφάνεια περίπου μετά από ένα λεπτό. Εκεί εγώ ησύχασα, του είπα ότι όλα είναι καλά και να πάει κοντά στο φίλο μου. Εμένα μου είχαν βγει οι ώμοι, δεν μπορούσα να κολυμπήσω με τα χέρια».

Υπενθυμίζεται πως ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως μαζί του βρίσκονταν πάνω στο ταχύπλοο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια γυναίκα 65 ετών, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε με καθυστέρηση σχεδόν 10 ημερών και ακόμη δεν έχει καταθέσει αλλά έχει μόνο υποστηρίξει πως πρόκειται να το κάνει. Ωστόσο, η μαρτυρία του Γιώργου Λαμπρακόπουλου, ενός από τους πέντε τραυματίες, έρχεται να δώσει νέα διάσταση στις έρευνες.

 

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis