Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 31/01/2016

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η προσοχή όλων όσων ασχολούνται με την επικαιρότητα των Σωμάτων Ασφαλείας αυτήν την εβδομάδα είναι στραμμένη προς τις επικείμενες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. [Διαβάστε ΕΔΩ πότε θα γίνουν]

Νέες εκτιμήσεις δημοσιεύονται σε σημερινό άρθρο της ιστοσελίδας rodiaki.gr, οι οποίες αναφέρονται σε πιθανές εξελίξεις που θα διαμορφώσουν "την επόμενη μέρα" ως προς τη σύνθεση της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

 

Ειδικότερα το δημοσίευμα αναφέρει οτι ο Ταξίαρχος κ. Φώτης Νικολόπουλος που υπηρετεί στην Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου αναμένεται να κριθεί και να προαχθεί σε Υποστράτηγο, γεγονός που σημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο της τοποθέτησης του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει αναφορικά με τον Αστυνομικό Διευθυντή στην Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου κ. Γιώργο Γεωργακάκο, ο οποίος βρίσκεται στην επετηρίδα και υπάρχει το ενδεχόμενο να προαχθεί σε Ταξίαρχο, ενώ ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο της τοποθέτησής του στην Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Τέλος σε ότι αφορά τους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές, εκτός κρίσεων αναμένεται να βρεθούν οι κ.κ. Μανώλης Καζαμίας, Μιχάλης Καληωράκης και Γιάννης Τσακιράκης, καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Στέργου και Αναστάσιος Ζήφος (οι δύο τελευταίοι προήχθησαν πρόσφατα), ενώ δεν ισχύει τον ίδιο και με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού κ. Ευθύμιο Καλαμάτα, ο οποίος αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή.

Δεν μένει παρα να περιμένουμε για τις τελικές αποφάσεις.
 
Το policenet.gr, ασφαλώς θα μεταδώσει άμεσα την οποιαδήποτε πληροφορία.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis