Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 18/05/2018

Την απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού να χρηματοδοτήσει, με 1,5 εκατ. ευρώ μέσω του ΠΕΠ, την αγορά νέων οχημάτων από την ΕΛ.ΑΣ. επικροτούν με κοινή ανακοίνωσή τους, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λάρισας.

[custom:google-ads]

Όπως σημειώνεται στην κοινή ανακοίνωση των αστυνομικών «οι Ενώσεις μας θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κων/νο ο οποίος αναγνωρίζοντας την πολυεπίπεδη προσφορά των Αστυνομικών και τις μεγάλες ανάγκες των Υπηρεσιών σε εξοπλισμό, ενέταξε την Ελληνική Αστυνομία στους επιλέξιμους φορείς του ΠΕΠ 2014-2020 για την «Οδική Ασφάλεια», με το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρησιακές δυνατότητες των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Θεσσαλίας.

Η ενέργεια αυτή, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Υπηρεσίες Τροχαίας Θεσσαλίας έχουν προμηθευτεί οχήματα και εξοπλισμό οδικής ασφάλειας μέσω του αντίστοιχου προγράμματος της περιόδου 2007-2013, δείχνει την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο έργο των Αστυνομικών» καταλήγει η ανακοίνωση.

eleftheria.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis