Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:09 | 17/01/2015

Η Σ.Κ.Α.Υ. σας ενημερώνει ότι όλες Ομοσπονδίες των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών προσέφυγαν ΕΚ ΝΕΟΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και με αριθμ. Πρωτ. 154/15 κατατέθηκε κοινή αίτηση ακύρωσης της Υπουργικής Απόφασης που εξεδόθη δυνάμει του Νόμου 4307/14, βάσει του οποίου επιστρέφονται στους ένστολους αναδρομικές διαφορές των αποδοχών, μειωμένες κατά 50%.

Δηλαδή ήδη υποβλήθηκε ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ για όλους μας στα Σώματα Ασφαλείας για το γεγονός ότι η Κυβέρνηση εφάρμοσε ΜΟΝΟ το 50% της προηγούμενης απόφασης του ΣτΕ και έτσι προφανώς θα πρέπει να αναμένουμε, πολύ σύντομα, τη νέα δικαστική απόφαση, η οποία στο πνεύμα της προηγούμενης θεωρείται πολύ πιθανό να μας δικαιώσει και να πάρουμε όλα τα ποσά που δικαιούμαστε.

Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και νομικά αποτελεί το «ισχυρότερο χαρτί» μας ως κλάδο εργαζομένων για τη δικαίωσή μας και την πλήρη επιστροφή όλων των χρημάτων μας από 1/8/2015, πέραν από τις ατομικές αγωγές που νομικά έρχονται σε βοηθητικό επίπεδο.

Παράλληλα αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του ΣτΕ και ως Σ.Κ.Α.Υ. καλούμε τη νέα Κυβέρνηση ΑΜΕΣΑ να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση και να δικαιώσει τον αγώνα μας.

Πηγή:skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis