Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:48 | 13/05/2015

Ολα τα σενάρια ακόμη και της σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζουν πλέον οι αρχές στην υπόθεση της μικρής Αννυς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.

Πέραν αυτού, όμως, ο ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα, που παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του από την πρώτη στιγμή, έκανε ορισμένες διαπιστώσεις που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της παιδοφιλίας, σεξουαλικής κακοποίησης της 4χρονης. 

Ο εν λόγω ψυχίατρος ανέφερε συγκεκριμένα, ότι ο τρόπος εξαφάνισης του παιδιού που είχε σαν σαφή στόχο να μην βρεθεί ποτέ η σορός του, δείχνει ενοχή για το θάνατο της μικρής Αννυς. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να βρήκε φριχτό θάνατο και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο εν γνώση του 27χρονου Βούλγαρου. 

Μάλιστα, πριν καν ομολογήσει ο πα-τέρας, ο εν λόγω επιστήμονας είχε φτιάξει ένα πρόχειρο προφίλ του 27χρονου, βάσει των αντιδράσεών του. Αυτό το προφίλ συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά του παιδόφιλου, ωστόσο ο ψυχίατρος δεν το θεωρούσε τότε και απολύτως αξιόπιστο καθώς ο 27χρονος άλλαζε συνεχώς την κατάθεσή του. 

Αλλαξε την κατάθεσή του ο κατηγορούμενος

Σημειώνεται ότι χθες ο  κατηγορούμενος, που μεταφέρθηκε ξανά στην Αθήνα από τις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατείτο, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, τα... γύρισε όσον αφορά τον αποτρόπαιο και άκρως φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού του. 

Ο πατέρας της μικρής Αννυς, που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, Νίκι, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στις Aρχές το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου πατέρα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του δήλωνε ότι ο 27χρονος δεν έβρασε το παιδί, τονίζοντας ότι το σπίτι όπου έμενε δεν είχε καν κουζίνα. 


iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis