Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 30/01/2018

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θέτοντας στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας εντατικοποίησε τις δράσεις της με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, συλλαμβάνοντας συνολικά (7) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • 32χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, πρωινές ώρες χθες, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (39,4) γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων. Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα ποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα,
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (29-01-2018), 31χρονου αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (37,3) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis