Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 25/04/2019

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις 16:00 της Μεγάλης Τετάρτης το θρίλερ με την ομηρία σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 35χρονος κρατά όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού.

Οι αστυνομικοί και οι ειδικοί διαπραγματευτές που βρίσκονται έξω από το σπίτι της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον 35χρονο, ενώ και με τη βοήθεια ψυχολόγου, εξαντλούν όλα τα μέσα προκειμένου να τον πείσουν να απελευθερώσει τον πατέρα του.

Ένα από τα σενάρια είναι να περιμένουν οι αστυνομικοί να εξαντληθεί από κούραση ο 35χρονος, προκειμένου να παραδοθεί, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να επέμβουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε σταματήσει να λαμβάνει τη φαρμακευτική του αγωγή.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο γιος καβγάδισε με τους γονείς του και στη συνέχεια έθεσε σε ομηρία τον πατέρα του σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού, ενώ όμηρο κρατούσε και την μητέρα του, η οποία όμως κατάφερε να ξεφύγει.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis