Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 22/03/2016

Μια από τις πλέον σημαντικές προτεραιότητες που έθεσε ο Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Γεώργιος Παυλίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους ήταν η επίλυση του χρόνιου και σημαντικού προβλήματος της οριστικής στέγασης των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

Με την αμέριστη συμβολή των αρμοδίων Υπηρεσιών της ΠΕ Δράμας, γεγονός που οδήγησε σε δραστική μείωση του συνολικού κόστους του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αργύρης Πατακάκης παρέδωσε ήδη τα κλειδιά του προς ανακαίνιση κτηρίου στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ταξίαρχο κ. Γ. Καϊπάκη, πραγματοποιώντας έτσι ένα πάγιο και επιτακτικό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στη Δράμα.Αναφερόμενος στην εξέλιξη αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κύριος Αργύρης Πατακάκης έκανε την εξής δήλωση: «Με ενέργειες μας παραχωρήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία μετά από μία διαδικασία πολλών ετών, ένα κτήριο το οποίο θα ανακαινιστεί και στατικά αλλά και ενεργειακά μέσα από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, με έναν προϋπολογισμό 1.800.000 €, ώστε να γίνει ένα κτήριο πρότυπο για το Νομό μας που θα στεγάσει την Ελληνική Αστυνομία. Μία προσπάθεια συντονισμένη, μία προσπάθεια πολύ αξιόλογη.

Διευκολύναμε και ξεμπλοκάραμε διαδικασίες οι οποίες εδώ και μία πενταετία έμεναν στα λόγια και στα χαρτιά. Παραδώσαμε στον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξιάρχο κ. Καϊπάκη, τα κλειδιά, μαζί με την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο. Πιστεύουμε ότι είναι ένα κτήριο που είχε τεράστια προβλήματα και το οποίο είχε λειτουργικές δυσκολίες, να γίνει ένα πρότυπο κτήριο. Ένας χώρος που πληροί όλες τις προϋποθέσεις να στεγάσει την Ελληνική Αστυνομία και πραγματικά θα είναι και ένα στολίδι για τον τόπο μας».

 

 

dramini.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis