Νέα στοιχεία για τα κίνητρα της δολοφονίας του 19χρονου – Πού προσανατολίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
Νέα στοιχεία για τα κίνητρα της δολοφονίας του 19χρονου – Πού προσανατολίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα στοιχεία για τα κίνητρα και τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου τα ξημερώματα στο Μαρούσι έρχονται στο φως από την αστυνομική έρευνα.

Η μαρτυρία της 18χρονης φίλης του θύματος, για τους κουκουλοφόρους που ζητούσαν χρήματα και κινητά δεν είχαν πείσει από την αρχή τους αστυνομικούς και οι αστυνομικοί στράφηκαν στην παρέα έξι νεαρών που ήταν μαζί με το θύμα στην πλατεία, οι οποίοι στις καταθέσεις τους κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με τους δράστες της δολοφονίας του.

Ήδη, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων τόσο στη 18χρονη όσο και στην υπόλοιπη παρέα τους.

Μάλιστα, αστυνομικοί δεν απέκλειαν να υπάρχει σύντομα εξέλιξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται τώρα στο να έγινε γενική σύρραξη στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και ένας από τους δράστες να μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, παραμένει άγνωστο ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών και η αιτία των προσωπικών διαφορών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά οι αστυνομικοί ερευνούν από την περίπτωση ναρκωτικών μέχρι και το ενδεχόμενο οικονομικών διαφορών.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε αιτία πίσω από το έγκλημα.
 

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr