Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:02 | 14/02/2017

Σε γνωστό του 46χρονου ιερέα Ιερόθεου Καμίτση που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στον Γέρακα προσασνατολίζει τις έρευνές της η αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία  έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και από τα πρώτα ευρήματα έχει αποκλείσει ως κίνητρο τη ληστεία. Ο ιερέας ήταν στο κρεβάτι του γυμνός, ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, παρά μόνο ένα σπασμένο έπιπλο και ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα μέσα στο μπάνιο. Εικάζεται πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία από το μαξιλάρι που βρέθηκε ματωμένο.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα βρέθηκε ένας 46χρονος ιερέας στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ναυπλίου στον Γέρακα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Το χρονικό σημείο θανάτου του, εντοπίζεται νωρίς το απόγευμα, δηλαδή το πολύ μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από το περιβάλλον του αρχιμανδρίτη και τους γείτονες μήπως γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό, που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis