Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 09/06/2020

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ενέδρα θανάτου στην περιοχή Λιθακιά της Ζακύνθου, που είχε ως αποτέλεσμα μία γυναίκα να πέσει νεκρή από τους πυροβολισμούς και ο σύζυγός της να τραυμαστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, πυροβόλησαν και σκότωσαν μία 57χρονη και τραυμάτισαν σοβαρά τον 53χρονο σύντροφό της.

Οι δύο δράστες, που φορούσαν σκούρα ρούχα και επέβαιναν σε λευκή μηχανή, πλησίασαν με τη μηχανή τους το ζευγάρι, που επίσης επέβαινε σε μοτοσικλέτα, και άνοιξαν πυρ. Η 37χρονη έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς, ενώ ο σύντροφός της αν και δέχθηκε τρεις σφαίρες και τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αναμένεται να διακομιστεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο νησί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση προκειμένου οι δράστες να μην καταφέρουν να φύγουν με κάποιο από τα πλοία της γραμμής. Γι’ αυτό το λόγο και τις επόμενες ημέρες εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι στο λιμάνι του νησιού.

Σεσημασμένος ο 53χρονος - Τι «βλέπουν» οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για σοβαρές ποινικές υποθέσεις. Ειδικότερα, φέρεται να είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και για υπόθεση μαστροπείας και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποφυλακίστηκε το 2014 και έκτοτε δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές.

Η σύζυγός του, η οποία έπεσε νεκρή, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επιχειρηματίας στο νησί.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis