Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 21/02/2017

Η προέλευση των 9.000 ευρώ που είχε κρύψει μέσα στην ψωμιέρα το ζευγάρι των Αλβανών που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι φαίνεται ότι αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών της διπλής δολοφονίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cnn.gr, τα χρήματα αυτά δεν προκύπτει από την κίνηση των βιβλιαρίων τραπεζικών λογαριασμών, να ήταν σε κάποια τράπεζα και να τα πήραν από εκεί.

«Η κρυψώνα της ψωμιέρας δείχνει ότι ήταν πρόχειρη και της στιγμής. Το κάθε μέλος της οικογένειας θα μπορούσε να έχει πρόσβαση για τις καθημερινές του ανάγκες σε ψωμί στο συγκεκριμένο σημείο και σίγουρα δεν θα ήταν ασφαλές να βρίσκονται μπροστά σε τόσες χιλιάδες ευρώ...», λέει στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Εικάζεται, λοιπόν, ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, καθώς και ότι οι δράστες γνώριζαν για τα χρήματα.

Η δολοφονία είχε σημειωθεί πριν από λίγες εβδομάδες και οι εκτελεστές, αφού χτύπησαν στο πρόσωπο το νεαρό αγόρι της οικογένειας που πάσχει από προβλήματα νόησης, αμέσως μετά μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού όπου έψαξαν ντουλάπια και συρτάρια.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι μεσολάβησε,ένας από τους δράστες πυροβόλησε στο κεφάλι τον άνδρα και τη γυναίκα.

Η κόρη της οικογένειας που άκουσε τους πυροβολισμούς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και μόλις βγήκε από το δωμάτιο της πρόλαβε να δει μόνο την πλάτη των δολοφόνων καθώς εγκατέλειπαν το διαμέρισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis