Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 19/02/2017
Πανέμορφη και εντυπωσιακή η νέα καραμπίνα Fabarm Martial με στρατιωτικό πράσινο (Od green) Cerakote φινίρισμα! Αυτό δεν είναι μια καθαρά αισθητική λύση, καθώς το φινίρισμα Cerakote είναι πρώτα από όλα ένα εμπόδιο ενάντια σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες, ειδικότερα, είναι πολύ αποτελεσματικό στη προστασία των μεταλλικών μερών από την υγρασία.
 
 
Το νέο όπλο (όπως και άλλα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας) διαθέτει ψύκτρα γύρω από την κάνη για προστασία των χεριών του χρήστη από τη θερμότητα όταν πυροδοτούνται πολλά φυσίγγια. Επίσης, η νέα καραμπίνα διαθέτει ράγα για εγκατάσταση οπτικών σκοπευτικών, κοντάκι με πιστολοειδή λαβή και χαλινωτήριο κάνης για μείωση του λακτίσματος. Όπως φαίνεται αυτή είναι μια καραμπίνα που προορίζεται για σκληρή στρατιωτική και αστυνομική χρήση ….
 
 
Με διαμέτρημα 12 Gauge και θαλάμη για φυσίγγια Magnum, η νέα καραμπίνα FABARM Martial Od green έχει χωρητικότητα 5 + 1 φυσίγγια. Πωλείται για 805 ευρώ στην Ιταλία. Η κάνη είναι 14 ίντσες σε μήκος, (36 εκατοστά) και επομένως δε θα τη δούμε ποτέ στη χώρα μας …. Δείτε την όμως στο παρακάτω βίντεο:
 
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis