Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 29/01/2016

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης (αρ. πρωτ. 301/4/8) για τον Πίνακα Τακτικών Μεταθέσεων, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα υπάρχει θετική εξέλιξη.

Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες μας, τις παρεμβάσεις μας, αλλά και την απ' ευθείας παρέμβαση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ, κατά την ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κατέστη δυνατή η εκ νέου συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων, σήμερα, με αντικείμενο τον επανακαθορισμό των θέσεων έτους 2016.

taktikes 2016b

Αποτέλεσμα της παρέμβασής μας ήταν η αύξηση των θέσεων κατά 23, ήτοι από 182 σε 205 συνολικά, κυρίως για την ενίσχυση των Διευθύνσεων Αστυνομίας εκείνων που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα.

Η εξέλιξη αυτή, δεν συνιστά αιτία επανάπαυσης σε καμία περίπτωση, αλλά ενδυναμώνει την πεποίθησή μας ότι πρέπει να υπάρξει επανασύσταση των καταργηθέντων 6.700 οργανικών θέσεων (ν.4249/14) και ουσιαστικό το άνοιγμα θέσεων για την επαρχία. Εφόσον δεν γίνει αποδεκτή η πάγια αυτή θέση μας, η Ομοσπονδία θα επανακαθορίσει τη θέση της όσον αφορά τα Συμβούλια Μεταθέσεων.

poasy

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis