Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 08/03/2019

Συνελήφθη, πριν λίγες ημέρες, στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Λουτρού, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αντιρρίου- Ιωαννίνων, ένας 40χρόνος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα πέντε αλλοδαποί άνδρες ηλικίας από 18 έως 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα.

[custom:google-ads]

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αντιρρίου- Ιωαννίνων, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 40χρονος και διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε, πέντε αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας από 18 έως 21 ετών.

Από προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, προέκυψε ότι ο δράστης μετέφερε, έναντι αμοιβής, τους αλλοδαπούς, από χωριό της Άρτας, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητο του 40χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aθωώθηκε ο Υποστράτηγος Νίκος Νικολακόπουλος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis