Νέα τηλεταινία για τη ζωή του Michael Jackson | PoliceNET of Greece

Νέα τηλεταινία για τη ζωή του Michael Jackson

Νέα τηλεταινία για τη ζωή του Michael Jackson
ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ
Νέα τηλεταινία για τη ζωή του Michael Jackson

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε μια νέα τηλεταινία για τη ζωή του «βασιλιά της ποπ», Michael Jackson. Η ταινία, της οποίας ο τίτλος θα είναι «Michael Jackson: Searching For Neverland», θα εξετάζει τη ζωή του Jackson μέσα από τα μάτια των σωματοφυλάκων του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, τον Michael Jackson θα ενσαρκώσει ο επαγγελματίας tribute artist Navi. Εκτελεστικός παραγωγός της τηλεταινίας θα είναι η Suzanne de Passe, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Michael Jackson στις αρχές τις καριέρας του. Άγνωστη παραμένει για την ώρα η ημερομηνία που η τηλεταινία θα κάνει την πρεμιέρα της.

Η επιλογή του Navi, λογικά, θα ευχαριστήσει τους φανς του Michael Jackson μετά το σάλο που προκάλεσε η αμφιλεγόμενη επιλογή του Joseph Fiennes σε χιουμοριστική σειρά του Sky Arts στην Μεγάλη Βρετανία. Οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα ήταν τόσο έντονες – η κόρη του Jackson να χαρακτηρίζει την παραγωγή του Sky Arts «εξαιρετικά προσβλητική» και να ισχυρίζεται πως της «προκαλεί εμετό» – που, τελικά, το επίμαχο επεισόδιο της σειράς αποσύρθηκε και δεν θα προβληθεί.

www.clickatlife.gr