Νέα τροπή: Δεν σκότωσε ο «δράκος» την Αγραφιώτη;

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Νέα τροπή: Δεν σκότωσε ο «δράκος» την Αγραφιώτη;

Αρνητικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξέταση μεγάλου μέρους των ευρημάτων και στοιχείων από τον τόπο της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτη.

Προς το παρόν δεν προκύπτει ταυτοποίηση με τα αποτυπώματα και το DNA του «δράκου» του Αμαρουσίου. Η συμμετοχή του στο έγκλημα της 69χρονης απομακρύνεται, ωστόσο δεν αποκλείεται, καθώς απομένει η εξέταση και άλλων ευρημάτων, αλλά και η επανάληψη των προηγούμενων.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια συλλέγει ευρήματα από τη σορό του θύματος για την πραγματοποίηση ιστολογικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων όμως θα αργήσουν.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει και μεγάλο αριθμό παπουτσιών από το σπίτι του 30χρονου «δράκου» προκειμένου να τα συγκρίνουν με εκμαγεία παπουτσιών του δράστη της δολοφονίας της 69χρονης.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη και σύμπτωση να μην ταυτοποιείται ο «δράκος» με τον δράστη του εγκλήματος.

Πάντως αστυνομικές πηγές τις προηγούμενες ημέρες «απεύχονταν» το ενδεχόμενο να μην ταυτίζονται τα δύο πρόσωπα, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι κυκλοφορεί ελεύθερος έναν στυγνός και επικίνδυνος εγκληματίας.

 

 

 

www.thetoc.gr