Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 05/07/2020
Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης δήλωσε την Τρίτη ότι ο προϋπολογισμός του 2021, συνολικού ύψους άνω των 88 δισεκατομμυρίων δολαρίων μειώνει τις δαπάνες της αστυνομίας του NYPD.

[custom:google-ads]

Ο προϋπολογισμός κόβει σχεδόν 484 εκατομμύρια δολάρια από τον ετήσιο προϋπολογισμό ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων του NYPD και μεταφέρει τη χρηματοδότηση σε άλλους οργανισμούς, καθώς και στον προγραμματισμό νέων κοινωνικών υπηρεσιών.
 
Οι αλλαγές θα ακυρώσουν μια τάξη προσλήψεων αστυνομικών περίπου 1.200 ατόμων για τον επόμενο μήνα (αν και μια άλλη τάξη τον Οκτώβριο έχει προγραμματιστεί να προχωρήσει) και θα περιορίσουν τις υπερωρίες.
 
Οι αλλαγές στον προϋπολογισμό έρχονται τη στιγμή που εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν στρατοπεδεύσει μπροστά από το Δημαρχείο για περισσότερο από μια εβδομάδα και ζητούν να κλείσει το αστυνομικό τμήμα. Οι διοργανωτές χαρακτήρισαν το κίνημα «Occupy City Hall».
 
Ο Πάτρικ Λιντς, επικεφαλής του σωματείου της Αστυνομικής Ομοσπονδίας, είπε ότι οι προτεινόμενες περικοπές θα οδηγήσουν σε λιγότερους αστυνομικούς στους δρόμους εν μέσω της αύξησης των πυροβολισμών που διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες.
 
«Θα το πούμε ξανά: ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο έχουν παραδώσει την πόλη σε ανομία», δήλωσε ο Λιντς σε μια ανακοίνωση. «Τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λος Άντζελες: 150 εκατ. δολάρια λιγότερα για την αστυνομία - Μειώνονται και οι αστυνομικοί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis