Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 06/12/2018

Το "κόλπο γκρόσο" των Ελλήνων για να θησαυρίζουν ακίνδυνα. Η διαμεσολάβηση ανάμεσα σε Αλβανική Μαφία και τους βαρόνους της κόκας. Πώς το κύκλωμα "ξέπλενε" τα υπερκέρδη του από το λαθρεμπόριο.

Την διείσδυση της Αλβανικής Μαφίας στη Λατινική Αμερική και στα καρτέλ τις κοκαΐνης, αποκάλυψε η τελευταία υπόθεση με το κύκλωμα μεταφοράς κόκας από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία και στο οποίο συμμετείχαν δυο Έλληνες, ο ένας γιος γνωστής αστρολόγου.

[custom:google-ads]

Οι Αμερικανοί πράκτορες της DEA, που συνεργάστηκαν στενά με την Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, από τις έρευνες που πραγματοποίησαν στο Εκουαδόρ, διαπίστωσαν μια ολόκληρη Αλβανική παροικία στην συγκεκριμένη χώρα, που άλλωστε θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους διαμετακομιστικούς σταθμούς κοκαΐνης στο κόσμο.

Οι Αμερικανοί, ερευνώντας αυτό το δεδομένο “χέρι χέρι” με τους Έλληνες Αξιωματικούς τις Δίωξης Ναρκωτικών, διαπίστωσαν ένα σατανικό κερδοφόρο σχέδιο, στο οποίο των πρώτο λόγο έχουν Έλληνες και μάλιστα φερόμενοι επιχειρηματίες χαμηλού προφίλ, οι οποίο κατά το παρελθόν ενεπλάκησαν ενεργά στην μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης σε χώρες της “Γηραιάς Ηπείρου” -ανάμεσα τους βέβαια και την χώρα μας- αποκτώντας έτσι σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους των βαρόνων των καρτέλ της κόκας.

Το κύκλωμα διέγνωσε άμεσα την ανάγκη της Αλβανικής Μαφίας να “χωθεί” στο επικερδές κόλπο μεταφοράς και διακίνησης κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να βρει ένα νέο και παράλληλα ακίνδυνο τομέα εύκολου πλουτισμού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, από ιδιαίτερα καλά ενημερωμένες πηγές, οι Έλληνες γνώστες της αγοράς κοκαΐνης στην Λατινική Αμερική άνοιξαν, με το αζημίωτο βέβαια, την “πόρτα” των καρτέλ και στην Αλβανική Μαφία, φέρνοντας σε επαφή τα “κεφάλια” τις παρανομίας που δρουν στην γειτονική χώρα με τους “βαρόνους” της κόκας σε Κολομβία, Περού και Μεξικό.

Οι Έλληνες γνώστες της “αγοράς” στην Λατινική Αμερική αρχικά έπαιρναν προμήθεια από την “δουλειά” που έκλεινε η Αλβανική Μαφία με τους ανθρώπους των καρτέλ, καθώς οι ίδιοι είχαν φροντίσει να τους φέρουν σε επαφή με τις δικές τους.

Για κάθε δουλειά και κάθε επαφή που έκανε το κύκλωμα για λογαριασμό της Αλβανικής Μαφίας, έπαιρνε ποσοστά επί του κέρδους που θα είχε ο Αλβανός Μαφιόζος που έκανε την σκληρή δουλειά, τις διαπραγματεύσεις δηλαδή, την αγορά της κοκαΐνης και εντέλει την μεταφορά και την διακίνησή της στην χώρα προορισμού.

Μάλιστα τα πολλά και κυρίως ακίνδυνα κέρδη που έβγαζε το κύκλωμα των Ελλήνων μεσαζόντων, μέσω των επαφών που έκαναν έπρεπε με κάποιο τρόπο να τα “ξεπλύνουν” βρίσκοντας άμεσα τον τρόπο και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης. Άνοιγαν καταστήματα εστίασης και εν γένει διασκέδασης, τα οποία έκλειναν επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρουσιάζοντας ζημίες σε σχέση με τα πολλαπλάσια ποσά που δήθεν σπατάλησαν για να δημιουργήσουν τα πολυτελή καταστήματα. Έτσι τα ποσά ήδη είχαν “ξεπλυθεί” μέσω της ζημίας του -σκόπιμα- αποτυχημένου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis